Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Inchiriere Bobcat Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Inchiriere utilaj Bobcat Bucuresti
11 €
Brand
751
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Inchiriere Bobcat furnizeaza in regim de inchiriere, in orice locatie, pe o perioada scurta sau lunga de timp, in functie de necesitatile si cerintele clientilor sai, utilaje de constructii tip Bobcat de mica si mare capacitate, precum si autovehicule de transport dupa cum urmeaza:

-Utilaj Bobcat (751,763.775) echipat cu cupa, lama zapada, freza zapada, brat excavat,picon pentru beton,labe stivuitor, burghiu pentre gauri, perie, utilat complet pentru deSzapezire.
-Autobasculanta tip Mercedes Sprinter capacitate 3m cubi cu basculare pe 3 parti cu care se pot efectua diverse operatiuni: transport agregate balastiera, pamant, gunoi de orice tip, moloz, etc.

Indiferent daca aveti nevoie de echipament pentru o saptamana sau o luna noi avem posibilitatea de a concepe un plan de inchiriere potrivit necesitatilor dumneavoastra.

Profresionalismul de care dam dovada se bazeaza pe seriozitatea in relatiile cu clienti, calificarea si experienta personalului in executia oricarui tip de lucrari.

Obiectivul nostru este dezvoltarea unor relatii parteneriale calitative si satisfacerea tuturor clientilor nostri atat in Bucuresti cat si in toata tara. Inchiriere Bobcat va multumeste pentru atentia acordata si va sta la dispozitie pentru toate solicitarile dumneavoastra.
Din Gura in Gura
Alte Produse